Microneedling
Microneedling

      

Wat doet microneedling?

 

Microneedling stimuleert het natuurlijke proces van de aanmaak van collageen. Het resultaat is niet direct zichtbaar. Dit duurt zeker 4 tot 6 weken, voordat de huid voller en egaler is.

Geen zwelling, geen pleisters, dus geen overgevoeligheid voor de zon en het kan zelfs worden toegepast op een dunne huid. Uiteindelijk leidt microneedling tot het herstel van volumeverlies en verslapping van de huid. De poriën worden verkleind en fijne lijntjes en rimpels worden verzacht en de huid wordt elastischer. Tevens kunnen oppervlakkige littekens sterk verminderd worden of verdwijnen zelfs helemaal.

 

 

 

Huidverbetering

Oneffen huidstructuur

Acne littekens

Grove poriën

Huidveroudering en huidverslapping

Rimpels en fijne lijntjes

Littekens 

Rokershuid

zon beschadigde huid/pigmentvlekken

 

 

Wanneer kan er geen behandeling plaatsvinden?

 

De microneedling is uitsluitend toepasbaar op een gezonde huid.

Is er sprake van huidkanker, wratjes, keratosis, huidinfecties, eczeem, psoriasis en open wondjes of zweertjes, actieve acne, koorts, blaren of impetigo ( krentenbaard ) chemotherapie, hoge dosis cortisonen of radiotherapie dan kan er niet behandeld worden.

 

 

Wat zijn de resultaten?

 

Een dikkere en strakkere huid met een stralende teint, kortom een gezonde huid.

Betere opname van actieve werkstoffen in de huid. Een vermindering van fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekjes. Een algemene huidverbetering en een huid in topconditie.

 

 

Dubbele werking

 

De kleine prikkeltjes stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in uw huid. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van uw huid. Lijntjes en rimpeltjes ontstaan door een tekort aan elastine en collageen.

De behandeling zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al snel dat lijntjes en rimpeltjes vervagen. De naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Voor en na de behandeling met de microRoller brengt u het serum aan. De effectieve opname van de werkzame stoffen uit dit serum is vele malen groter (200%) dan bij normaal gebruik van een serum. Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen.

Je voelt het en je ziet het! 

 

 

 

De behandeling :

 

• Reinigen

• Lichte Fruitzuur Peeling 

• Behandeling met de microneedling pen incl. serum.

• Aanbrengen  ampul aangepast aan uw huidconditie

• Kalmerend masker

• Voedende dag of nachtcrème

 

 

Hoe vaak moet u de behandeling herhalen voor het beste resultaat.

 

- fijne lijntjes en rimpels en vergrote poriën gemiddeld 4-6 behandelingen elke 4 weken.

- specifieke lijnen op de bovenlip : gemiddeld 3 behandelingen elke 4 weken.

- striae : gemiddeld 6 behandelingen elke 6 weken.

- litekens : gemiddeld 4 /6 behandelingen elke 6 weken.

- lip treatment gemiddeld 3 behandelingen elke 3 weken.

 

 

Per zone met hyaluron treatment of pigment treatment € 65,00 incl. collageenlicht 15 min.

 

bijv. bovenlip en  neuslippenplooi  of rondom ogen.

     

 

Gehele gelaat € 109,00

 

Dit is incl. reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, microneedling met serum, masker, en collageenlicht 15 min en dagverzorging.

 

 

 

Lip behandeling 

 
 

Wat houd de behandeling in? 

 

De lip behandeling is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de microneedling . Dit zorgt voor collageenstimulatie en daarmee dus versteviging. Daarnaast worden er tijdens de behandeling hyaluronzuur en speciale werkstoffen de huid in geneedled. Bij de lip behandeling wordt er op en langs de rand van de lippen geneedled. Dit zorgt voor een strakkere lipcontour, vollere lippen en kleurverbetering. Na ongeveer 3 behandelingen is er een mooi resultaat bereikt, maar na elke behandeling zal er al verschil te zien zijn.

 

 

Na 1 behandeling