Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Diana Lanslots en sinds 1997 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaresse van de salon. Mijn sfeervolle en professionele salon ligt gelegen op het lindeplein nummer 5 in Brunssum.

     

Je kunt bij mij terecht voor verzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De huidverbeterende behandelingen zijn speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren of aan de huidproblemen te werken.

 

Tevens ben ik geregistreerd acne specialiste, dat betekent dat ik ben opgeleid om acne deskundig te behandelen.  Je kunt via de aanvullende verzekering een vergoeding voor de acne behandeling krijgen. Voor meer informatie over de hoogte van de vergoeding kun je de zorgverzekering raadplegen.

 

Ondertussen is er een samenwerking ontstaan met Cosmetique Totale voor laserbehandelingen van definitieve ontharing,  diepe littekens, couperose , pigmentvlekken en tatoeage verwijdering.

 

En kun je terecht Bij Cosmetisch arts Dr. Babak voor allerlei cosmetische behandelingen. Van injectables tot cosmetische ingrepen.

 

 

 

Heb je vragen, neem gerust contact met mij op of kom langs voor een gratis intake gesprek. Je bent van harte welkom !

 

 

 

 

Sebira Kustura is gespecialiseerd in :

 

Permanent make up specialiste, scalp pigmentatie en stamceltherapie.


Manicure en cosmetische voet.


Visagie


Madero therapie , cupping, lymfe drainage en modellering van lichaam.

      

Sebira werkt full time  ( op afspraak ) in de salon voor info over bovenstaande behandelingen of intake kun je met onderstaand telefoonnummer contact opnemen .

Telefoonnummer 06-48643128

http://www.sk4beauty.nl