Radiofrequentie (RF) behandeling voor het gezicht, hals en decolleté  is zeer effectief tegen huidveroudering.

 

RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid  diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Radiofrequentie-therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté.  Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

 

 

Radiofrequentie behandeling is geschikt voor alle huidtypen

 

Wat zijn de voordelen van een gezichtsbehandeling met RF?

 

Bijzonder effectief, snel resultaat

Geen rode of geïrriteerde huid

Verbetert de elasticiteit

Vermindert rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond

Verstrakt en verstevigt de huid, mooiere contouren

Verbetert de kleur van de huid

Verkleint de poriën

Radiofrequentie pakt de volgende huidproblemen aan

Verslapte huid van het gezicht, hals en decolleté

Rimpels en fijne lijntjes op wangen, voorhoofd en rond de mond

Grove poriën rond neus, kin, mond en voorhoofd

Littekens

Geeft een gezonde kleur aan de doffe huid

 

RF behandeling gezicht € 69,95,-

Gezichtsbehandeling 45 min inclusief reiniging dag- of nacht verzorging/ evt. minerale make-up

 

Supplement voor hals € 10,-

Supplement voor decolleté € 10,-

 

RF behandeling gezicht in combinatie met een bindweefselmassage  €89,95

Bindweefselmassage (inclusief reiniging en serums),  gecombineerd met RF (super intensieve anti -aging behandeling ! ). 65 min.

 

Bindweefsel stimuleert de doorbloeding van de huid. Hierdoor worden werkstoffen beter opgenomen, wordt de huidskleur frisser en wordt de celstofwisseling verbeterd.

 

Een bindweefselmassage is eigenlijk een sport work-out voor je huid.

-De huid wordt steviger door de aanmaak van collageen

-vochtbinende stoffen worden gestimuleerd voor meer volume in de huid

-kringen/wallen worden minder; door aanmaak van collageen wat voor stevigheid zorgt

-vette huid; door de slechte doorbloeding in je huid houd de huid afvalstoffen vast.

 

Door de afvalstoffen die zich hebben opgebouwd in de huidlagen los te masseren en de doorbloeding te optimaliseren ontstaat een stralende en gelifte huid en voor het vertragen van het verouderingsproces en voor een betere opname van huidprodukten/serums.

 

 

Cavitatie behandelingen

 

Cavitatie is één van de methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier. Cavitatie is een alternatief voor behandelingen als liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hierbij niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verminderen van overtollig vet op lichaamsdelen waar het door beweging en training niet weg te krijgen is.

 

Door middel van geluidsgolven (40 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door dit caviteren worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de behandelde vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd. De hoeveelheden vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom kunnen we alleen kleine zones behandelen. Deze methode van vet verwijderen kunnen we toepassen op bijvoorbeeld buik, dijen, bovenarmen en lovehandles. Ook gebruiken we deze methode voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis.

 

Verloop van de cavitatie behandeling

 

Voor de behandeling zullen we uw lichaam in kaart brengen zodat we duidelijk de resultaten kunnen zien. Uw lengte en nog een aantal andere belangrijke gegevens maken een totaal beeld. Deze gegevens worden genoteerd in uw klantdossier en worden vergeleken bij de laatste behandeling. Ook is het belangrijk om 24 uur van tevoren 2 liter water te drinken.

Na het aanbrengen van contactgel wordt de behandelkop van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet moet worden verwijderd. De behandeling is pijnloos, je voelt soms wat prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Na de behandeling, die ongeveer een half uur in beslag neemt, krijg je een lymfedrainage massage. Dit gaat verslapping van de huid tegen.

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk je lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit zal bijdragen aan een goed resultaat.

 

 

30 min € 35,-