Over mijn bedrijf


 

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Diana Lanslots en sinds 1997 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Mijn sfeervolle en professionele salon ligt gelegen op het lindeplein nummer 5 in Brunssum.

     

Je kunt bij mij terecht voor verzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De huidverbeterende behandelingen zijn speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren of aan de huidproblemen te werken.

 

Tevens ben ik geregistreerd acne specialiste, dat betekent dat ik ben opgeleid om acne deskundig te behandelen.  Je kunt via de aanvullende verzekering een vergoeding voor de acne behandeling krijgen. Voor meer informatie over de hoogte van de vergoeding kun je de zorgverzekering raadplegen.

 

Ondertussen is er een samenwerking ontstaan met Cosmetique Totale voor laserbehandelingen van definitieve ontharing,  diepe littekens, couperose , pigmentvlekken en tatoeage verwijdering.

 

Bij Cosmetisch arts Dr. Babak kun je terecht voor allerlei cosmetische behandelingen. Van injectables tot cosmetische ingrepen.

 

Nadine Roberts werkt op afspraak bij mijn in de salon. Bij haar kun je terecht voor gellak, massages, en hennabrows.

 

Per 01 september 2020 is Sebira Kustura ons team komen versterken en kun je bij haar terecht voor Permanente make-up, Scalp pigmentatie en voor stamcel therapie. 

 

Heb je vragen, neem gerust contact met mij op of kom langs voor een gratis intake gesprek. Je bent van harte welkom !