HARSEN LICHAAM

 

 

Harsen vrouw

 

Harsen onderbenen € 24,50

 

Harsen gehele benen tot aan de lies € 42,50

 

Harsen oksels vanaf €10,00

 

Harsen armen vanaf € 19,00

 

Bikini lijn vanaf €10.00 

 

Brazillian wax  € 42,50

 

 

Harsen man 

 

Hele rug harsen  vanaf € 32,50

 

Onderkant rug  vanaf  € 15,00

 

 

Bovenkant rug  vanaf € 15,00

 

 

Bovenkant rug inclusief schouders vanaf € 20,00

 

 

Borst vanaf €17,50

 

 

Borst en Buik vanaf € 27,50

 

Oksels vanaf € 10,00

 

 

Handen of voeten € 9,00

 

 

 

Massages

 

Hotstone massage rug,nek, benen  

€ 37,50        45 min

 

De Hotstone massage is een echte aanrader zeker in de herfst/winter periode. Een Hotstone massage is eigenlijk een warmte massage, je lichaam zal door deze massage opwarmen. Deze therapie wordt vooral gedaan op een gespannen lichaam, maar is uiteraard voor iedereen een heerlijke ontspannen ervaring. Terwijl de warme stenen op uw lichaam inwerken, kunt u luisteren naar rustige achtergrond muziek. Dankzij de geur en esoterische olién die wordt gebruikt bij een Hotstone massage, zult u extra kunnen genieten van deze intense ervaring lang doorwerkt.

 

Voordelen van een Hotstone massage zijn:

 

Ontgiftend

Afvoerend

Pijnverlichtend

Stressverlichtend

Soepelere spieren

Genezende werking

Energie absorberen en terug geven

 

Bij een buitentemperatuur van 25 graden of hoger is het beter om geen hotstonemassage te ondergaan. Het lichaam heeft bij zo'n temperatuur onvoldoende gelegenheid om af te koelen.

  

Cavitatie behandelingen

 

Cavitatie is één van de methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier. Cavitatie is een alternatief voor behandelingen als liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hierbij niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verminderen van overtollig vet op lichaamsdelen waar het door beweging en training niet weg te krijgen is.

 

Door middel van geluidsgolven (40 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door dit caviteren worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de behandelde vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd. De hoeveelheden vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom kunnen we alleen kleine zones behandelen. Deze methode van vet verwijderen kunnen we toepassen op bijvoorbeeld buik, dijen, bovenarmen en lovehandles. Ook gebruiken we deze methode voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis.

 

Verloop van de cavitatie behandeling

 

Voor de behandeling zullen we uw lichaam in kaart brengen zodat we duidelijk de resultaten kunnen zien. Uw lengte en nog een aantal andere belangrijke gegevens maken een totaal beeld. Deze gegevens worden genoteerd in uw klantdossier en worden vergeleken bij de laatste behandeling. Ook is het belangrijk om 24 uur van tevoren 2 liter water te drinken.

 

Na het aanbrengen van contactgel wordt de behandelkop van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet moet worden verwijderd. De behandeling is pijnloos, je voelt soms wat prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Na de behandeling, die ongeveer een half uur in beslag neemt, krijg je een lymfedrainage massage. Dit gaat verslapping van de huid tegen.

 

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk je lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit zal bijdragen aan een goed resultaat.

 

   

                                   1 beh        4beh        8 beh

Armen                       €29,00      €100,00     €189,00

Billen                         €35,00     €125,00     €239,00

Buik                           €39,00      €139,00     €259,00

Bovenbenen             €39,00      €139,00     €259,00

Onderbenen            €35,00     €125,00     €239,00

Onderrug                 €35,00     €125,00     €239,00

 

 

 

Ontspannende Rugbehandeling € 29,50                                             +/-  40 min

 

Dieptereiniging met borstelapparaat , peeling en rugpakking .

 

Cellulitisbehandeling

 

Cellutisbehandeling d.m.v. een Bellabaci cuppingmassage voor een gladdere en stevigere huid

Heb je last van een sinaasappelhuid, littekenweefsel of striae bij uw bovenbenen, bovenarmen, buik of billen en wil je ook een gladdere en stevigere huid? Dan is een Cellulitisbehandeling d.m.v. Cupping een geweldige behandeling.

 

Wat is een Bellabaci cuppingmassage?

 

Bellabaci cupping massage is een gemoderniseerde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met siliconen cups die op de huid worden geplaatst. Door in de cups te knijpen ontstaat er een vacuüm waarbij de huid wordt opgenomen in de cup en hiermee gemasseerd wordt. 

De huid wordt door deze massage steviger doordat de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het maakt verklevingen in de huid los en heeft een ontgiftende werking. Het verzacht en verbetert littekenweefsel en het vermindert cellulitis en striae. Om cellulitis aanzienlijk te verminderen is een kuur sterk aan te raden voor het beoogde resultaat. 

 

Cellulitisbehandeling in kuurvorm:

 

Bij een Cellulitisbehandeling in kuurvorm van bijvoorbeeld de bovenbenen kom je 8 weken, een keer per week naar de salon om daar gemasseerd te worden. Thuis ga je zelf aan de slag met de aangeschafte cups waarbij je de nodige uitleg krijgt hoe je deze cups moet gebruiken. Het kost tien minuten per dag.  De cups zijn te verkrijgen bij schoonheidssalon Jouw moment  en kosten € 37,95. 

 

In het begin kan de behandeling een beetje vervelend aanvoelen als er veel verklevingen in de huid zijn. Er kunnen zelfs na de behandeling wat blauwe plekken zijn. Dit kan geen kwaad en trekt vanzelf weer weg. Na enkele behandelingen voel je echt dat de huid sterker wordt. 

Na een behandeling ziet de huid er lichtrood of roze uit en is veel beter doorbloed. De huid prikkelt een beetje maar dit is geen vervelend gevoel. Je voelt echt dat er wat gedaan is. 

 

Na ongeveer 4 weken ga je echt het resultaat zien en wordt de huid veel steviger,  gladder en mooier qua structuur. Hoe vaak je moet terugkomen in de salon ligt aan aan het herstelvermogen en conditie van uw huid. 

 

Wat je niet moet doen voor en na een Bellabaci cuppingmassage:

 

Geen agressieve peeling, geen sport, geen sauna of stoombaden en geen hete douche of bad

 

Contra indicaties Bellabaci cuppingmassage:

 

Hoge bloeddruk, spataderen, algehele malaise, kanker, diabetici, medicatie bloedverdunners en ontsteking van de aders. 

 

Bellabaci Cellulite behandeling 

Achterzijde bovenbenen 30 min.  €35,-

Hele bovenbenen 50 min.              €55,-

Buik of bovenarmen 20 min.         €25,-

 

Bellabaci Cuppingmassage rug, nek en schouders  30 min € 30,00

 

Cuppingmassage hele lichaam 50 min € 55,00

 

 

Manicure  €13,50 

Nagel en nagelriem behandeling, vitamine handcreme en transparante nagellak. 

 

 

Manicure deluxe € 24,50

Nagel en nagelriem behandeling, scrub, vitamine handcrème , paraffine pakking , nagellak. 

 

 

Parafine pakking handen of voeten  € 17,50

Incl. scrub en verzorgende creme.