Het geheim achter de nagellak die 14 dagen

mooi blijft glanzen en niet afbrokkelt.

 

 

Nagellak is een cosmeticaproduct dat op de nagels aangebracht wordt en

er in verschillende kleuren is. Op deze manier kun je de handen en voeten

beschermen, verstevigen en natuurlijk een leuke kleur geven! De kleur kun

je geheel aanpassen aan jouw stemming of outfit. Het nadeel van gewone

nagellak is de droogtijd en de tijd dat het blijft zitten. De meeste lakken

blijven maar twee dagen zitten, dit hangt af van de conditie van de nagel en van wat je er mee doet. Het duurt erg lang voordat nagellak droog is, dit is vrijwel de grootste ergernis van de vrouw. 

 

GEL NAGELLAK

 

De nadelen van normale nagellak worden weggenomen met de komst van een nieuwe lak: gel nagellak. Pink Gellac introduceert de gellac die minimaal 14 dagen goed blijft zitten.Met de komst van gel nagellak geniet je wekenlang van stootbestendige en glanzende nagels, kortom wekenlang perfecte nagels! Dat wilt toch iedereen? 

 

Verzorgde handen en voeten met Pink Gellac

 

Heb je ooit wel eens nagedacht over hoe vaak iemand jouw handen ziet? Je handen toon je namelijk niet alleen wanneer je iemand de hand schudt, maar talrijke keren per dag zijn jouw handen en nagels goed in “beeld”. Denk maar eens aan betalen bij de kassa, een hand door je haar, een hand die een telefoon vasthoudt of wanneer je een glas vasthoudt. We kunnen dus wel stellen dat de handen en nagels een visitekaartje van je lichaam zijn, net zoals je gezicht. Een belangrijk onderdeel van je handen zijn je nagels, goed verzorgde nagels zijn een pre. Je kunt je voorstellen dat mooie handen met afgebladderde nagellak geen goede indruk maken. Een goed verzorgde nagellak geeft juist een bepaalde stijl of stemming weer. Gelukkig zijn er tegenwoordig zoveel kleuren en soorten nagellak en zelfs gellak waardoor je hier goed mee kunt variëren, een nagellak kopen met een passende kleur bij een speciale outfit is geen enkel probleem meer!

 

 

 

Nieuwe set 20 euro

Nieuwe set met verwijderen 25 euro

 

Manicure  €13,50 

Nagel en nagelriem behandeling, vitamine handcreme en transparante nagellak. 

 

 

Manicure deluxe € 24,50

Nagel en nagelriem behandeling, scrub, vitamine handcrème , paraffine pakking , nagellak. 

 

 

Parafine pakking handen of voeten  € 17,50

Incl. scrub en verzorgende creme.

  

 

cosmetische voetverzorging