Vanaf april  ook de brazillian buttlifting behandeling bij salon jouw moment !!!

 

Wij bieden u nu de oplossing door middel van vacuüm therapie. Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen of borsten geleidelijk en pompt het je billen of borsten omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. 

 

 

Is het niet gevaarlijk ?

 

Nee, in tegendeel. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen, vermidert cellulitis en klonterige vetafzetting. Daarnaast hervormt het je bilen op een natuurlijke en betaalbare manier.

 

Aanbevolen sessies:

 

Voor een perfect resultaat zijn er ongeveer 12 sessies aanbevolen. Je dient de behandeling 1x in de week te ondergaan. Bij een minder frequent gebruik zal het langer duren voordat het gewenste resultaat is bereikt. 

 

 

 

Buttlift 60 min € 65,00 

 

Kuur van 6 behandelingen € 330,-