Brazilian butt lift

 

Wij bieden u nu de oplossing door middel van vacuüm therapie. Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen geleidelijk en pompt het je billen omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. 

 

 

 

Wat is Brazilian Butt lift nou precies?

 

De brazilian butt lift is een behandeling die bestaat uit vacuümtherapie. De vacuüm therapie is een non-invasieve manier om de billen te sculpten. De behandeling helpt bij het mobiliseren van de vetcellen naar de gewenste plekken. Naast het verplaasten van de  vetten, worden de billen gelift en omhoog gepompt. Hierdoor worden de billen niet alleen gevormd, maar wordt eventuele cellulitis verminderd door de vacuümtherapie. Tijdens de behandeling wordt er een cup op de billen geplaatst en wordt er door een pompje langzaam lucht uit de cup gezogen. Dit resulteert in zwelling en uitbreiden van de aanwezige vetcellen. Resultaat hierdoor is volle, ronde billen! 

 

Is het niet gevaarlijk ?

 

Nee, in tegendeel. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen, vermidert cellulitis en klonterige vetafzetting. Daarnaast hervormt het je bilen op een natuurlijke en betaalbare manier.

 

Na de behandeling

 

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes.

 

Aanbevolen sessies:

 

Voor een perfect resultaat zijn er gemiddeld 8 sessies aanbevolen. Je dient de behandeling 1x in de week te ondergaan. Bij een minder frequent gebruik zal het langer duren voordat het gewenste resultaat is bereikt. 

 

 

Losse behandeling 45 min € 50,00 

Losse behandeling 60 min € 65,00

 

Voordeelpakketten

Brazillian butt lift voordeelpakket

 

Pakket 6 behandelingen *

€ 325,00

Pakket 8 behandelingen *

€ 440,00

Pakket 12 behandelingen *

€ 700,00

 

 

Nabehandeling ( beh na een kuur )

45 minuten € 40,00

Nabehandeling 60 mintuten € 55,00

 

* Pakket behandelingen zijn behandelingen van 60 minuten