Bindweefselmassage

 

Bindweefsel massage is een massage techniek, waarbij prikkels worden afgegeven aan het onderhuids bindweefsel. Bindweefsel massage is een uiterst intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collagene -en elastine vezels wordt gestimuleerd. deze massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en frisser uitzien.

Heeft je huid een echte boost nodig? Boek dan een kuur. De bindweefsel behandeling wordt dan met een maximale tussenperiode van 2 weken uitgevoerd. (3-2-3)

 

Wat doet een Bindweefselmassage voor het gezicht?

 

Een huid die veel collageen en elastine bevat heeft geen last van rimpels en lijntjes. Collageen zit in het bindweefsel en is een eiwit dat ervoor zorgt ervoor dat de huid stevig blijft. Elastine is net als collageen ook een eiwit en zorgt voor de elasticiteit in de huid. Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. Hierdoor neemt de elasticiteit en de veerkracht van de huid af.

Door de diepe massagetechniek die op het bindweefsel inwerkt, vervormen de bindweefselcellen waardoor er versnelde celdeling ontstaat. Hierdoor wordt het bindweefsel aangezet tot vernieuwing en de daarbij horende versteviging. In dit proces maakt het bindweefsel nieuw collageen en elastische vezels aan. De huid wordt hierdoor voelbaar en zichtbaar steviger. De bindweefselmassage stimuleert ook de doorbloeding en zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen waardoor de huid langer mooi blijft.

 

Welke resultaten kan ik van een Bindweefselmassage verwachten?

 

Na de eerste behandeling is er al zichtbaar resultaat. De huid ziet er gezonder en steviger uit, rimpels en lijntjes vervagen. Om de huidconditie duurzaam te verbeteren adviseren wij een kuur waarbij de huid elke week behandeld wordt.

Hoeveel behandelingen er exact nodig zijn is afhankelijk van de huidconditie en de wensen m.b.t. uw huid.

 

Voordelen Bindweefselmassage

 

-Versnelde celdeling, waardoor nieuw collageen, bindweefsel en elastine wordt aangemaakt

-Betere doorbloeding van de huid

-Verbeterde zuurstoftransport door de huid

-Hogere werkstof opname door de huid

-Verbetering algemene huidconditie

-Minder rimpels en lijntjes

-Versteviging van onderhuids bindweefsel

-Preventie huidveroudering

-Vermindering rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en littekens

-Voorkomt vochtophopingen

-Voorkomt verslappingen

-Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

 

De bindweefsel massage is zeker zeer geschikt voor de couperose huid, daar couperose de oorzaak is van chronische verwijding van je haarvaatjes. In deze zichtbare vaatjes zit stilstaand bloed. Het bloed moet weer gaan stromen….. dus een intensieve stimulerende massage is een must! 

 

De Bellabaci  cupping massage 

 

De Bellabaci  cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage cosmetisch werken en therapeutisch. De Bellabaci massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie. Laten we de cups staan dan krijg je natuurlijk wel deze “Cup Kiss”. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af  brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze behandeling is in vele massages te integreren.

 

 

Cosmetische bindweefsel massage 20 minuten € 20,00,

 

Cosmetische bindweefsel massage & cupping 30 minuten € 30,00 ,

 

Cosmetische bindweefsel massage & cupping en masker en ampul € 40,00

 

Cosmetische bindweefsel massage 60 Min.  € 60,00

 

Bij een boeking van een kuur wordt 10% korting toegepast 

 

Cosmetische behandeling  geschikt voor de verslapte/oudere huid   € 49,-

 

Oppervlakkige reiniging, epileren wenkbrauwen, bindweefselmassage & cupping, masker, ampul en afsluitend een dagcreme.

 

cupping lichaams massage 60 min. € 50,00

 

cupping cellulite behandeling 20 min. € 20,00

 

30 min € 30,00